Gràcies, Barcelona!

Han acabat el actes del Tricentenari a la ciutat de Barcelona. Després d’una mica més d’un any, el Piromusical adaptat per Lluís Danés ha posat un brillant punt final a un programa d’activitats extens i divers. Un programa que no hauria tingut la mateixa quantitat ni qualitat de continguts sense la feina precisa i creativa de l’àrea de Cultura de Proximitat de l’ICUB, dirigida per Rosa Mach, i l’equip de producció del Tricentenari BCN, amb Neus Junquera, Cristina Vila, Bel-Alícia Jaume i Marta Pérez.

Però tampoc no hauríem anat gaire lluny sense l’ajut inestimable de molts departaments, equipaments i entitats de l’Ajuntament de la ciutat. Començant pel mateix ICUB, les biblioteques, els centres cívics, els museus, els districtes, l’Institut Municipal d’Educació i tanta altra gent que ens ha ajudat des de l’administració municipal. Moltes gràcies a tots ells per l’ajuda i el suport. El meu reconeixement també al tinent d’alcalde Jaume Ciurana, amb qui ha estat un plaer col·laborar, i també a tots els grups municipals del consistori, amb els quals he mantingut un tracte regular i cordial, fins i tot des de la discrepància.

També voldria donar les gràcies a tantes i tantes entitats, grups de recerca, associacions i ciutadans individuals que ens han fet arribar propostes i ens han ajudat a fer arribar el Tricentenari a molts racons de la nostra ciutat. Barcelona ha demostrat un cop més la seva vitalitat i la seva capacitat d’organitzar-se des de la base. Aquesta commemoració ha estat, sense exagerar, una feina col·lectiva.

Durant les pròximes setmanes farem pública la memòria d’activitats d’aquest any tan intens. Tindrem temps per fer balanç. Però jo no em vull esperar a donar les gràcies a tota la ciutat per haver-me permès de viure una experiència com aquesta. Fins molt aviat!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *